1
Domaći fudbal

DEJAN STANKOVIĆ: Imamo svetlu budućnost, omladinci su pokazali da mogu da računam na njih

Objavljeno: 16.05.20 u 13:51

Prvotimci Crvene zvezde odigrali su utakmicu posle više od dva meseca. Iako se radilo o trening meču, i seniori i juniori našeg kluba bili su željni ‘lopte’ i novog dokazivanja, a izabranici Dejana Stankovića savladali su omladince rezultatom 3:0.

Šefu struke prvotimaca prvi utisak sa meča bio je raskošan talenat bisera crveno-belih.

– Ovo je bila porodična utakmica. Rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osete loptu i ono što je najvažnije da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedelju iza nas u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu – istakao je Stanković.

PRVI TIM CRVENE ZVEZDE NADIGRAO OMLADINCE: Izabranici Dejana Stankovića lako sa 3:0 pobedili mlade nade crveno-belih

Ono što ga je obradovalo je to da su neki igrači koji su imali probleme sa povredama, danas zaigrali.

– Raduje me što smo videli Sanoga na terenu posle dužeg vremena, kao i Boaćija koji se povredio pre više od dva meseca, igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju, tako da je danas maltene čitav tim zaigrao. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku – ističe trener crveno-belih.

Imao je Stanković priliku da vidi neke buduće prvotimce na delu i veoma je zadovoljan onim što su omladinci pokazali.

– Imamo svetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skrenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam na njih u budućnosti. Katić je tu odavno, od skora su nam se priključili i Blagojević i Babić, a biće ih još u bliskoj budućnosti. Da sačekamo da se završi sezona, pa da napravimo plan za njih. Ipak, najvažnije je da su oni talentovani i da su budućnost Crvene zvezde – podvlači Stanković.

0
0

1 Komentara

  1. DEJAN STANKOVIĆ: “Imamo svetlu budućnost, omladinci su pokazali da mogu da računam na njih”! Ova izjava Stankovića je poraz za “Alfa skaute” Zvezde, čuvene muljatore Terzića i Mrkelu jer su stranci dokazali da su bofl roba i da sa pravom nigde u svetu ne mogu otići iz Zvezde, zbog izuzetno niskog kvaliteta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter