0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VULIĆ: Utakmicu protiv naših juniora moramo ozbiljno da shvatimo

Objavljeno: 15.05.20 u 14:37

Nije tajna da fudbaleri najviše vole ‘druženje’ sa loptom, a osmeh Miloša Vulića posle današnjeg treninga na kom su se izabranici Dejana Stankovića nadmetali na dva gola, kako bi sutrašnji meč protiv omladinaca Crvene zvezde dočekali što spremniji, upravo govori u prilog toj tezi.

Vulić, bez obzira na to što je utakmica koja je na programu sutra od 10.30 časova prijateljska, ističe da će je naši prvotimci shvatiti takmičarski.

Baš zanimljiv trening. Prija nam kad igramo fudbal i kad smo u kontaktu sa loptom. Zaista pravo osveženje posle dva meseca. Iza nas je nedelja napornog rada, uglavnom smo bili fokusirani na snagu, kako bi fizički bili što spremniji za nastavak šampionata. Danas smo igrali na dva gola, a sutra nas čeka ta utakmica protiv omladinaca, za koju verujem da će biti kvalitetna provera za obe strane – počinje Vulić.

Sutrašnja utakmica, u kojoj će snage odmeriti prvotimci Crvene zvezde sa juniorima, biće prijateljska u svakom smislu te reči.

Oni su željni fudbala koliko i mi. Imamo posle dužeg vremena priliku da odigramo utakmicu, shvatićemo je takmičarski, iako je vrlo prijateljska. Našim talentima bih poručio da uđu opušteno u meč, jer samo tako mogu da pokažu sav kvalitet koji poseduju. Nadam se da će sutra svi uživati u dobrom fudbalu.

Osvrnuo se Vulić i na ono neizbežno – osvajanje duple krune.

To nam je cilj. Baš zato i sutrašnju utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo kako bi što pre ušli u takmičarski ritam. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo – podvlači momak rođen 1996. godine.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter