0
Domaći fudbal

MILAN JEVTOVIĆ ZA HS: Kraj sezone na Kipru! Odluka je na klubovima, imam ugovor sa Zvezdom!

Objavljeno: 15.05.20 u 14:13

Čekamo odluku kluba oko daljih poteza, a u Evropu idu po trenutnoj tabeli: Omonija, Anortozis, Apoel i Apolon – ističe vezista.

Nekoliko puta se odlagala odluka o nastavku šampionata Kipra, danas je zvanično stavljen ‘katanac’ i igrači se dalje neće boriti za bodove. Aktuelnosti sa ‘rajskog ostrva’ za HotSport preneo je Milan Jevtović, igrač Apoela iz Nikozije.

– Nećemo se u nastavku sezone boriti za bodove. Danima unazad vođena je polemika, bilo je rzanih predloga, ali je procena da nema uslova da se u narednom periodu igraju prvenstvene utakmice – rekao je Jevtović.

SVE JE SPREMNO: U (n)ovom dresu Crvena zvezda juri istoriju (FOTO)

Igrači su preko dva meseca na prinudnom odmoru.

– Nadali smo se da ćemo ponovo na teren, ali tako je kako je i sada čekamo stav rukovodstva. Postoji opcija da treniramo u kampu do kraja meseca, a onda da idemo na letnju pauzu.

Evropski plasman odredio je trenutni redosled na tabeli.

Omonija će u kvalifikacije za Ligu šampiona, a Anortozis, Apoel i Apolon u kvalifikacije za Ligu Evrope. Nema pobednika kupa, pošto se neće završiti takmičenje.

Očekuje ga na kraju odluka oko njegovog statusa u Apoelu.

– I oko toga treba da se priča u narednom periodu. Pozajmica od Zvezde ističe na završetku sezone, a moj ugovor sa crveno-belima je validan do juna 2021. godine – rekao je Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter