1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA JUČE IZVUKLA INĐIJU U KUPU: Danas već pazari u ovom gradu, Stanković našao pojačanje za crveno-bele!

Objavljeno: 14.05.20 u 10:20

Mladi igrač rođen 1999. godine prihvatio je uslove, a matični klub dobiće obeštećenje, pošto mu ugovor ističe za šest meseci.

Izgleda da je Crvena zvezda na korak do dovođenja prvog domaćeg igrača, a izbor je pao na Mihaila Banjca, igrača Inđije. Mladi vezista je obavio razgovore sa crveno-belima i načelno prihvatio ponudu za četvirogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. Ostaje da rukovodstva dva kluba sklope posao, a to ne bi trebalo da bude problem, pošto igraču ugovor sa matičnim klubom traje samo do 31. decembra. Ne želi Zvezda da sačeka da Banjac bude slobodan, već dogovor po kome bi vezista od starta priprema za novu sezonu bio na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću.

Zbog krize i ulaganja će se smanjiti i pod lupom su još neki mladi igrači koji u bliskoj budućnosti mogu da postanu oslonac, a neki će se preseliti iz Grafičara. Pre svih Strahinja Eraković i Jug Stanojev, koji su zimus na Kipru radili sa najboljim timom. Izabran je i Slobodan Tedić, ali oko njegovog statusa odlučuje Mančester siti i moguća je pozajmica od godinu dana i videće se koliko je realna, pošto je plan „građana“ da se mladi igrač sledeće sezone razvija u Holandiji.

Opcija je da Mihailo Banjac, čiji je otac igrao svojevremeno za Lil, ostane do zime kao pozajmljeni igrač u Inđiji i stiče dodatno iskustvo u Superligi, pošto je za sada konkurencija u veznom redu jaka i tu su Njegoš Pertrović, Dušan Jovančić, Saneku Sanogo i Branko Jovičić.

0
0

1 Komentara

  1. Cemu ovaj igrac, kada su svi nabrojani u Zvezdi bolji od njega? Ako treba nekog dovesti, ima iz omladinskog tima ili Graficara za koji oni igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter