2
Domaći fudbal

PREDSEDNIK SLS OTKRIO: Zvezda i Partizan nisu jedinstveni, evo ko je za 20 klubova, a ko ne ni za 18… (ANKETA)

Objavljeno: 14.05.20 u 12:43

Gost televizije ‘Arena sport’ bio je prvi čovek Superlige Srbije Dragomir Lazović koji je otkrio neke detalje o kojima će se razgovarati na sastanku Zajednice Superlige Srbije i Prve lige Srbije.

Dragomiru Lazoviću danas će biti produžen mandat na mestu predsednika Zajednice Superlige Srbije. Oko te odluke klubovi su bili jednoglasni. Ipak, nesuglasica je bilo oko toga koliko će ‘elitni’ rang takmičenja brojati klubova naredne sezone.

Crvena zvezda i Partizan nisu bili jedinstveni. Crveno-beli su za to da se liga proširi na 18 klubova, dok crno-beli žele 16. Rame uz rame sa Partizanom je Radnički iz Niša koji je protiv proiširenja lige.

Za 20 klubova u Superligi Srbije su Napredak, Rad, Voždovac, Mladost Lučani, TSC, Javor, Inđija, Vojvodina, Mačva i Spartak. Dragomir Lazović nije izneo stav Čukaričkog, Radnika iz Surdulice i Proletera iz Novog Sada.

– Ako 20 klubova bude činila Superliga, onda će Prva liga imati 16, a ako Superliga bude imala 18 – onda će Prva liga Srbije imati 18 – istakao je Dragomir Lazović uz konstataciju da konačnu odluku donosi Odbor za hitna pitanja FS Srbije.

Koliko bi Superliga Srbije trebalo da broji klubova posle krize izazvane korona virusom?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

    • Jadan partizan, svi su protiv nijh
      Niko ih ne voli. Nikad nisu radili to o čemu sad kukaju……. a i dalje to rade. KmeeeeKmeeee

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter