0
Domaći fudbal

DIJARA ŽELI DA SE VRATI: Mnogi su u Partizanu dobili drugu šansu, zašto mene ne pozovu?!

Objavljeno: 14.05.20 u 15:46

Bio je jedan od miljenika navijača Partizana, a želja mu je da ponovo nosi crno-beli dres.

Napadač je u razgovoru za ‘Kurir’ rekao da bi se rado vratio u Humsku ulicu.

– Voleo bih da se vratim. Barem šest meseci da odigram u Partizanu, da još malo slušam „grobare“ kako pevaju, pa onda mogu i da završim karijeru. Vidim da su mnogi dobili šansu da se vrate, pa što i mene ne bi pozvali – rekao je Dijara.

‘PARTIZAN UVEK U SRCU, JEL SE TAKO KAŽE’: Harizmatični Lamin Dijara podigao atmosferu u Partizanovom taboru (VIDEO)

Iskusni napadač veruje da uprkos 36. godini ima još dosta da pruži fudbalu.

– Ja sebe još smatram igračem. Ne razmišljam o penziji, jer stvarno se dobro osećam. Igrao sam za turskog drugoligaša Elazigspor, dobro, ispali smo zbog mnogo glupih poteza uprave, ali ja sam na 15 utakmica dao osam golova. Lagano. U boljoj ekipi mogu i više.

Pohvalno je govorio o Umaru Sadiku.

– Sadik je mnogo dobar, ali znam sebe. Oni sad kažu ‘Diki, ima 36 godina, nije ta brzina’, ali, brate, ja mislim da bih opet bio među tri najbolja strelca. Nisam sporiji, ali pusti me u 16 pa da vidiš šta mogu. Al, dobro, razumem moj Partizan uvek mlađe stavlja na teren, moraju od toga da žive, a znam i za pravilo da igra malo stranaca… – zaključio je Dijara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter