0
Domaći fudbal

BOGIĆEVIĆ ZA HS: Borac će se naredne sezone boriti za

Objavljeno: 14.05.20 u 15:13

Iako je prekinuta sezona u Srpskoj ligi – Zapad, ekipa Borca narednu sezonu nastupaće u Prvoj ligi Srbije, a po rečima kapitena Veljka Bogićevića ekipa će i naredne imati visoke domete.

Veljko Bogićević je dete Borca iz Čačka, te sa 21 godinom zasluženo napadač nosi kapitensku traku. Sa ‘Zebrama’ je prošao i sito i rešeto, nastupajući u Super, Prvoj i Srpskoj ligi – Zapad, a nakon 19. odigranih kola ekipa se prošetala kroz taj rang, te ima 50 bodova, 14 više od Sloge.

– Sezona jeste prekinuta ranije, ali smatram da smo zasluženo osvojili prvo mesto na tabeli, te ćemo naredne sezone nastupati u višem rangu – počeo je Bogićević razgovor za HotSport.

Kapiten crveno-belih ističe da su apetiti kluba iz Čačka visoki i u narednoj sezoni.

– Nemojte misliti da u Prvu ligu ulazimo samo da bismo se takmičili. Borac se naredne sezone neće boriti za opstanak, imamo visoke ambicije, želimo sam vrh tabele i povratak u Superligu gde je klubu poput Borca i mesto. Možda u tome ne uspemo sledeće, ali sigurno u naredne dve – dodao je napadač Čačana.

Breme kapitenske trake mladom napadaču nije stvorilo pritisak. Došao je do titule najboljeg strelca lige.

Kao kapiten Borca uspeo sam da postignem 12 golova na 17 odigranih mečeva. Kao napadaču to mi prija i daje mi motivaciju da u istom tempu nastavim i narednu sezonu, kako bih Borcu pomogao da ostvari svoje ciljeve – dodaje on.

Dobre igre preporučile su ga brojim klubovima, ali se napadaču ne žuri da ode iz Čačka.

– Postoje neke ponude, klubovi su se interesovali za mene, ali ne razmišljam previše o tome, ja sam igrač Borca i još je rano za bilo kakva druga razmišljanja – zaključak je Veljka Bogićevića.

FOTO: Borac Čačak 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter