0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

ŽELJA DEJANA STANKOVIĆA: Crveno-beli ‘merkaju’ fudbalera Mančester Sitija!?

Objavljeno: 13.05.20 u 18:02

Crveno-beli aktivno traže pojačanja za narednu sezonu.

Jedan od igrača koji bi mogao da obuče dres Crvene zvezde naredne sezone jeste napadač Mančester sitija koji je na pozajmici u Čukaričkom, reč je o Slobodanu Tediću. Ovu informaciju preneo je ‘Mocart Sport‘.

Tedić je rođen 2000. godine, dobar je u igri glavom, a to je ono što je posebno istakao i trener Crvene zvezde Dejan Stanković nakon duela protiv Čukaričkog koji je njegov tim dobio 0:2.

PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA: Milošević želi reprezentativca Burkine Faso? (VIDEO)

– Uzeli smo Čukaričkom ono što najbolje radi. To je tim koji ima najviši procenat dobijenih vazdušnih duela u ligi – rekao je ‘Deki’, aludirajući na kvalitete mladog napadača.

Ono što bi moglo da spreči ovaj posao jeste praksa po kojoj Siti buduće zvezde šalje na kaljenje u NAC Bredu ili Ostende, Crvena zvezda će gotovo izvesno igrati ponovo u kvalifikacijama za evropska takmičenja gde će po treći put u nizu juriti grupnu fazu Lige šampiona, a to bi mogao da bude adut tima sa ‘Marakane‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter