0
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Cilj je jasan, situacija je specifična, ali svakog rivala moramo ozbiljno da shvatimo

Objavljeno: 13.05.20 u 14:55

Fudbaleri Partizana će protiv Radnika iz Surdulice igrati četvrtfinale Kupa Srbije, a trener tima iz Humske, Savo Milošević, ocenio je da njegove izabranike očekuje ni malo lak meč.

Crno-beli će gostovati Radniku 3. juna.

KUP SRBIJE: Zvezda i Partizan imali sreće na žrebu, derbi na Banovom brdu

– Već smo u četvrtfinalu i neće biti lako, mi imamo ambiciju da osvojimo Kup, svejedno je ko će biti protivnik, svakog moramo shvatiti ozbiljno, dolazimo iz situacije koja je specifična, niko od nas se nije našao u ovome, moramo biti obazrivi, igramo na strani, gosti smo i to je dodatno otežavajuća okolnost. Ne govorim ovo kao opravdanje, nego mora postojati oprez maksimalni. Ali, sa verom u ono što radimo i da imamo kvalitet za ovu prepreku, i sve koje su pred nama, do osvajanja trofeja – rekao je Savo Milošević.

Četvrtfinalni mečevi na programu su 3. juna, a ostali parovi su Čukarički – Radnički, Vojvodina – Mladost Lučani i  Inđija – Crvena zvezda.

Polufinalni dueli zakazani su za 10. jun, dok je finale na programu 24. juna.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter