1
Domaći fudbal

MITAR MRKELA: Naš cilj je osvajanje Kupa

Objavljeno: 13.05.20 u 13:05

Crvena zvezda će 3. juna igrati u Inđiji za plasman u polufinale Kupa Srbije. Sportski direktor Mitar Mrkela ceni rivala, ali jasno najavljuje da aktuelni šampion Srbije ima najviši cilj i u ovom takmičenju.

– Naš cilj je osvajanje Kupa Srbije. Inđija je protivnik koji se u dva prvenstvena meča ove sezone dobro pokazao protiv Crvene zvezde i sigurno da njihov plasman u Superligi ne pokazuje realno stanje kvaliteta njihovog tima. Mi smo favoriti i verujem da će se igrači na terenu potruditi da obezbede plasman u polufinale – istakao je Mrkela.

KUP SRBIJE: Zvezda i Partizan imali sreće na žrebu, derbi na Banovom brdu

Crvena zvezda je ove sezone pobedila Inđiju na stadionu ‘Rajko Mitić’ 2:1, dok je proletos kao gost remizirala 1:1. U polufinalu 10. juna takođe se igra jedan meč, dok je finale zakazano za 24. jun.  

0
0

1 Komentara

  1. Partizan, Vojvodina i Radnički nemaju ništa slabije timove od Zvezde! Ali, prevagu kod Zvezde odnose sjajni dobro poznati “kapitalci” Ben i Boaći i najnoviji kandidat za “kapitalca”, standardni rezervista iz saudiarabijske lige izvesni Sanogo! Siguran sam da će Sanogo svojim igrama dokazati da, to što je bio rezervidsta u Saudi Arabiji, ne mora ništa da znači, jer na osnovu izbora Terzića I Mrkele ispada da prestižna 67. na listi FIFA Saudi liga je bolja od SLS, iako je Srbija na 29. mestu! Možda će ovo zvučati čudno, ali Zvezdini eksperti u skautingu Terzić i Mrkela nikada ne greše, a njihov tanani osećaj i procena za suvi kvalitet budućeg “kapitalca”, podarila nam je još jedan smehotresni hit promašaj, još jednu robu sa greškom! Bravo za Terzića i Mrkelu! Na mnogaja Ljeta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter