0
Evropske lige

FOTO: FSS

ĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTKRILA STRAŠNE DETALJE: Osušile su mu se ruke i noge, nije mogao ni da me zagrli!

Objavljeno: 13.05.20 u 14:20

Viktorija Mihajlović, najstarija ćerka srpskog asa, otkrila je da je napisala knjigu ‘Siniša, moj otac’, koja bi trebalo da bude objavljena 19. maja. Viktorija je presrećna što se njen otac vratio na teren posle velike borbe, a u knjizi je otkrila teške detalje iz užasnog perioda kada se Siniša Mihajlović borio sa leukemijom.

ČOVEK ZMAJ: Mihajlović prvi izašao na teren, njegov trening trajao je sat vremena (FOTO)

– Do skoro je samo šetao, a sad može da trenira. Znam koliko je to želeo i zato sam srećna. Kad sam ga videla kako trči, prisetila sam se svega što je prošao. Zbog bolesti nije imao snage da me zagrli, noge i ruke su mu se osušile, izgubio je kosu… Pokazao je kakav je borac i da nikada ne odustaje – poručila je Viktorija, a prenosi ‘Informer’.

DEJAN STANKOVIĆ O MIHAJLOVIĆU: Čujemo se često, pobedio je sve!

Siniša Mihajlović je ujedinio sve ljubitelje fudbala, a poruke podrške u borbi sa opakom bolešću dolazile su svih strana. Borba još uvek nije gotova, ali kako vreme prolazi proslavljeni srpski trener izgleda sve bolje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter