Fudbaleru Crvene zvezde na kraju godine ističe ugovor, produžetak saradnje nije planiran, več je ideja da se popuni klupska kasa.

Već za mesec dana Ričmond Boaći će proslaviti dve godine od povratka u Crvenu zvezdu iz Kine, tada su ga crveno-beli platili 2.5 miliona evra. Saradnja sa napadačem ističe 31. decembra, od tog trenutka Ganjanin je slobodan u izboru nove sredine.


GRČKI MUZIČAR KOJI JE ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Beograd mi je omiljeni grad, Crvena zvezda je 90-ih imala neverovatne talente! (VIDEO)

Baš iz tog razloga crveno-beli vuku poteze da potencijalnog reprezentativca prodaju ovog leta i na taj način dobiju bar neko obeštećenje. Tako da dileme nema, golgeter je na izlaznim vratima Ljutice Bogdana.

Kako saznaje HotSport, nije planiran nastavak saradnje, a plata Boaćija je 480.000 evra, što je u doba krize veliki udar na budžet kluba, a posebno ako se ne ostvari plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

POPUNA BUDŽETA: Zvezda zaradila 1,7 miliona evra, a može još novca da pristigne u kasu!

I drugi mandat golgetera je skroman zbog niza pehova sa povredama, a ove sezone je u svim takmičenjima upisao 23 utakmice. Postigao je šest golova i imao je dve asistencije za ukupno 1362 minuta na terenu.

Zvezda mu polako traži zamenu, a kako smo najavili pre desetak dana prvi pik je Anderson Silva iz Falmikaa.

FOTO: FK Crvena zvezda