0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

NOVE VESTI IZ ENGLESKE: UEFA ne skraćuje kvalifikacije za Ligu šampiona!

Objavljeno: 12.05.20 u 11:38

Juče se kao grom iz vedra neba pojavila informacija da će kvalifikacije za evropska takmičenja biti skraćene…

Ipak, informacija koju je ‘Tajms’ juče objavio, da će zbog nastavka takmičenja u najvećim ligama Evrope biti skraćen format kvalifikacija za Ligu šampiona, te da bi se igrala po jedna utakmica na neutralnom terenu. To bi značilo da je pred Crvenom zvezdom samo jedan stepenik u kvalifikacijama.

Danas je stigao demanti ove informacije, ponovo iz Engleske. Ovoga puta ‘Skaj Sport’ objavio je saopštenje UEFA u kome se demantuje da ćemo na jesen gledati ovakav scenario.

– UEFA nikada nije razmišljala o lišavanju nacionalnih šampiona prilike da se bore za kvalifikovanje u grupnu fazu Lige šampiona igrama na terenu. UEFA želi da razjasni da trenutno samo pratimo razvoj situacije i svaki potencijalni uticaj na format kvalifikacionih rundi za narednu sezonu. Do danas, nijedna konkretna opcija nije razvijena za format kvalifikacija za evropska takmičenja naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter