0
Domaći fudbal

NINKOVIĆ KAKVOG NE POZNAJEMO: Ekipa za izlaske bili smo Milevski, Aliev i ja! Izašli smo u osam uveče, vratili se kući u 11 sledećeg jutra!

Objavljeno: 12.05.20 u 19:25

Miloš Ninković je jedan od velemajstora fudbala, u Australiji je istinska zvezda, ali se sada prisetio perioda života u Kijevu gde je nosio dres Dinama iz Kijeva.

Skoro deceniju jednu Miloš Ninković je nosio dres Dinama iz Kijeva. Osvojio je devet trofeja, bio je kreator igre najuspešnijeg ukrajinskog tima. Ipak, nije sve bilo lepo i cvetno, bio je i period kada se izlazilo, a kao kazna stigao ‘B’ tim Dinama. To je za ukrajinske medije otkrio srpski fudbaler.

– Ekipa za izlaske bili smo Milevski, Alijev, Petković i ja. Zamislite kako je to izgledalo? Svi smo bili članovi ‘B’ tima Dinama. Nismo se razdvajali, bilo je veselo. Milevski, Aliev i ja otišli bismo u osam u restoran, oko 12 u klub i tamo bismo proveli celu noć. Sećam se da smo ostali do šest ujutro, a klub se zatvarao. Rekao sam Milevskom da idemo kući, ali je on odgovorio ‘ne’, idemo dalje. Pitao sam gde dalje kada je sve zatvoreno. On je znao još par mesta i nastavili smo dalje sa provodom – rekao je Ninković.

Tu nije bio kraj.

– Došli smo u sedam ujutro i nikoga nije bilo sem nas. Pitao sam Milevskog gde su ljudi, a on mi je odgovorio da će doći, još je rano.

Milevski je bio u pravu, znao je šta priča…

– Bilo je kako je obećano. Oko pola osam ljudi su počeli da naviru u lokal i krenula je žurka. Nikad ništa slično ranije nisam video. Ali, Milevskom nije bio prvi put, to je već prolazio. Tamo smo bili do 11 ujutro i otišli smo kućama. Spavali smo dva sata kada nam je pritisak sčio. Doktori su nam rekli da moramo u bolnicu.

Dinamo ih je kažnjavao, ne baš kao Milevskog.

– Ne baš kao Artema, ali jesu i mene ponekad. Jednom sam morao da platim 15.000 dolara.

Milevski je bio apsolutni rekorder.

– Nisam se mnogo raspitivao, ali sam čuo da je bio kažnjen 50.000 dolara. Naš Mile je bio rekorder. Ne u istoriji Dinama, već fudbala.

Miloš Ninković danas ne bi ništa promenio, kaže nedostaju mu ta vremena.

– Ako me sada pitate da li bih nešto promenio iz tog perioda, rekao bih ‘ne’. Bolje je da izlaziš i luduješ sa 19 nego sa 35 kada imaš porodicu i decu. Tada sam imao problema sa povredama zbog načina života. Nedostaju mi ta vremena, ne pamtim kada sam poslednji put izašao. Sada ležem svaki dan u 11 časova – rekao je Ninković u opširnom intervjuu za ukrajineske medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter