0
Domaći fudbal

IBRAHIMOVIĆ OSUO PALJBU: ‘Delije’ me gađale kamenjem!

Objavljeno: 12.05.20 u 19:45

Bivši golman zagrebačkog Dinama Miralem Ibrahimović i akter „Maksimirskog“ haosa na meču između Dinama i Crvene zvezde, prisetio se te 1990. godine i obračuna dveju navijačkih grupa na samom terenu pre početka duela.

Ibrahimović se spremao da počne od prvog minuta na golu „modrih“, umesto Dražena Ladića, kada su izbili neredi.

– Izašli smo za zagrevanje, kao i uvek. Bili smo iza gola kod južne tribine. Bilo je to najneobičnije zagrevanje u karijeri. U jednom trenutku sam na golu, a ispred mene za navijačem trči policajac. Bilo je strašno, Delije su me gađale kamenjem, ali nisam osetio da me nešto pogodilo. Najviše me bilo strah za suprugu i ćerku koje su bile na zapadnoj tribini. Više sam razmišljao o njima nego o sebi- rekao je Ibrahimović.

Na kraju su svi igrači moraju u svlačionicu da odu, u kojoj su ostali nekoliko sati.

– Ja sam i dalje bio zabrinut za suprugu i kćerku. Nisam znao jesu li one dobro, jer smo oterani u svlačionicu dok je haos još trajao. Kasnije su došle na mesto gde se inače okupljala naša ekipa. Laknulo mi je- zaključio je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter