0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

KRUŠEVLJANI U PROBLEMU: Oumaru nije Napretkov, već Miškovićev, vratiće se ako…

Objavljeno: 11.05.20 u 12:23

Napredak u preostala četiri kola Superlige Srbije ulazi najverovatnije bez svog najvećeg zimskog pojačanja.

Zimus je kao ‘bomba’ odjeknula vest da se Abubakar Oumaru vraća u srpski fudbal. Stigao je u Napredak gde je predsednik kluba bio njegov menadžer Marko Mišković. Prvi čovek Kruševljana je napustio klub pod Bagdalom, a izgleda zajedno sa njim i fudbaler iz Kameruna. To je za ‘Sportski žurnal’ otkrio sportski direktor Napretka Bojan Miladinović.

– On je došao na poziv Marka Miškovića, a kada je nastupilo vanredno stanje otišao je kući, u Kamerun. Da li će se vraćati, zavisi hoće li predsednik u ostavci ostati u klubu, ali do kraja ovog prvenstva na Oumarua ne računamo – istakao je Miladinović.

Abubakar Oumaru je ove sezone odigrao samo 79 minuta za Napredak. Kamerunac je u Superligi Srbije postigao 59 golova igrajući za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu i Partizan. Najefikasniji bio je u Novom Sadu gde je 44 puta zatresao mrežu, a čak 22 puta asistirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter