0
Evropske lige

UŽASAN ZLOČIN: Fudbaler ubio sina, pravdao se da je umro od korone!

Objavljeno: 10.05.20 u 16:43

Javnost je ostala u šoku nakon priče koja nam dolazi iz Turske, gde je glavni akter fudbaler niželigaša Bursa Jildirimspora – Seher Toktaš.

 Naime, dečak je u bolnicu primljen 23. aprila, dijagnostifikovan mu je koronavirus, a sa njim je došao i Toktaš. On je dva sata kasnije pozvao doktore jer se navodno zdravstveno stanje njegovog sina znatno pogoršalo.

Doktori su tada mogli samo da konstatuju smrt usled komplikacija prouzrokovanih COVID-19 virusom, a istina je 11 dana kasnije ugledala svetlost dana. Fudbaler je došao u policiju gde je priznao ubistvo sina.

– Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Pritiskao sam jastuk 15 minuta bez podizanja, dok se moj sin celo vreme borio. Kad je prestao da diše, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje. Nikada nisam voleo svog najmlađeg sina, još od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam voleo, ali nemam mentalnih problema – izjavio je fudbaler.

On je odmah uhapšen, te u pritvoru čeka suđenje, a preti mu doživotna kazna zatvora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter