0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POPUNA BUDŽETA: Zvezda zaradila 1,7 miliona evra, a može još novca da pristigne u kasu!

Objavljeno: 10.05.20 u 12:25
Dobijeni novac biće iskorišćen za plaćanje evropske licence i obaveza prema igračima.

Manji budžet, manja ulaganja i pored toga Crvena zvezda želi da naredne sezone bude učesnik grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope. Da se povuku neki pozezi u narednom periodu treba da pomogne zarada od 1,7 miliona evra!
U kasu treba da stigne druga rata od Al Ahlija za Marka Marina u iznosu od 800.000 evra, a od generalnog sponzora ‘Gasproma’ pripada bonus za učešće u Evropi i osvojenu titulu u iznosu od 400.000 evra. Pored ovih prihoda računa se na uplatu Olimpika iz Marselja od 500.000 evra za Nemanju Radonjića, kao bonus za plasman kluba iz Francuske u Ligu šampiona.
Crveno-belima pripada deset odsto ukoliko Liverpul ovog leta proda Marka Grujića, što je izvestan potez crvenih ukoliko bude ponuda. Na kraju moguć je odlazak i Uroša Račića iz Valensije, gde je takođe moguća neka zarada. Ovaj priliv pred letnji prelazni rok treba da se iskoristi na isplatu plata igračima, plaćanje evropske licence za koju je rok 30. jun i obaveze prema radnoj zajednici.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter