1
Domaći fudbal

LALATOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU UPRAVI VOJVODINE: Ako ne žele da ostanem u klubu, neka mi to kažu

Objavljeno: 10.05.20 u 10:58

Trener Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da želi da ostane na ‘Karađorđu’, ali da još uvek čeka odgovor i odluku uprave kluba da li će nastaviti saradnju.

On je u razgovoru za novosadski Dnevnik istakao da čeka poziv kluba i dalje pregovore.

– Još uvek čekam poziv, ali očekujem da on usledi najkasnije do sledećeg petka. Verujem da će se čelni ljudi do tada izjasniti jesu li za to da ostanem u klubu ili ne. Ako nisu, red je da mi to kažu, kako bih imao dovoljno vremena da pronađem novu opciju za nastavak karijere – ističe Lalatović i dodaje:

– Do sada smo sarađivali izvanredno, ponovo u Vojvodini vladaju rad, red i disciplina, na putu smo da postignemo sve ono što smo i zamislili, pa sam ubeđen da će tako biti i po ovom pitanju.

Kada je reč o ambicijama tima za nastavak sezone Lalatović je rekao da mu je želja osvajanje Kupa sa Novosađanima.

– Voleo bih da s Vojvodinom osvojim trofej u kupu, ali i da, posle Radničkog iz Niša u prošloj sezoni, osvojim vicešampionsku titulu i u Novom Sadu. Crno-beli imaju sada tri boda više od nas, ali lako bi moglo da se dogodi da o drugom mestu odlučuje naš međusobni susret u poslednjem kolu na ‘Кarađorđu’ – zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter