8
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

POTVRDIO ZA HOTSPORT: Vuletić suočen sa pretnjama smrću, slučaj prijavljen policiji!

Objavljeno: 09.05.20 u 13:30

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić potvrdio je za naš portal da je dobio pretnje smrću na društvenim mrežama.

Vuletić je u petak prijavio srpskoj policiji pretnje smrću koje sve češće dobija na društvenim mrežama, a za HotSport je potvrdio da je podneta prijava Odeljenju protiv visokotehnološkog kriminala.

VULETIĆEVA OŠTRA REAKCIJA: Proces nastavlja da teče! Mrak je pred zoru najgušći, pred zoru se mrzne

To je istina. – potvrdio je Vuletić i potom dodao:

Učinio sam to principijelno, jer, kako to reče Kami u svom delu ‘Kuga’: ‘Ali, opet i opet, dođe vreme u istoriji kada čovek, koji se usudi da kaže kako su dva i dva četiri biva kažnjavan smrću. I nije bitno znati koju kaznu ili nagradu povlači ova kalkulacija. Pitanje je znati da li su dva i dva četiri’ – rekao je Vuletić.

0
0

8 Komentara

  1. Bravo profo.Istina boli i zati cigani i njihovi mediji pucaju od muke jer oni nemaju takvog coveka.Imaju pudlice i Kokeze,Dr Terzica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliko Crveno zlo se mora zaustaviti -miljenica je suocena sa covekom ,jedinim ,koji istinom razotkriva sve njene prevare ,podvale ,mucke ….Svi normalni i pametni su uz profu a ostali talog iz rupe u Padinjak.

    0
    0
    Odgovori
  3. @žarko ako je i poludeo zar zato pametni treba da mu prete smrću. Ili istina boli pa nemajući argumenata da ospore njegove izjave prete. A ko mu preti i čiji je simpatizer zna se ali oni su danas zaštićeni zakonom. Baš me zanima da li će policija da ih otkrije. Alo poštenjačinne sa sajta, kakav uočen dupliran komentar. Šta vas pogađa komentar.

    0
    0
    Odgovori
    • Pitam se kada bi ja tebe vredjao a ti iznervirao dal bi prihvatio cinjenicu da te „pogadja istina“ tih uvreda… Cuvena grobarska logika spina

      0
      0
      Odgovori
  4. Godinu dana on već provocira po društvenim mrežama i gle čuda? Nego ako je već dolazio da da izjavu, jel rekao šta o lobe i razobručenje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter