0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KUP SRBIJE – ŽREB: Pored prošlogodišnjeg pobednika Kupa, još tri ekipe povlašćene pred žrebanje

Objavljeno: 09.05.20 u 10:31

Narednih dana trebalo bi da budu poznati parovi četvrtfinala Kupa Srbije, mečevi su na programu 3. juna.

Prema pravilima četvrtfinala Kupa Srbije pored branioca trofeja Partizana, još tri ekipe biće povlašćene za žreb, koji bi trebalo da bude održan u narednim danima. Takmičarska komisija FS Srbije je još pre korone odlučila i da se u polufinalu odigra jedan meč.

MANČESTER ‘PECNUO’ PARTIZAN: Crno-belima u ‘pomoć’ priskočila Crvena zvezda! (FOTO)

U prvom šeširu pored crno-belih naći će se prošlogodišnji polufinalisti: Crvena zvezda, Mladost iz Lučana, Radnički iz Niša, dok su im potencijalni rivali Čukarički, Vojvodina, Radnik i Inđija.

ISPUNJENA ŽELJA SAVE MILOŠEVIĆA: Bivši ‘školarac’ Juventusa i Čelsija potpisao za Partizan! (VIDEO)

Prema utvrđenom kaledaru okršaji slede u sredu 3. juna, polufinale je sedam dana kasnije, a finale je planirano za 25. jun, kada treba da bude završena ova sezona u Srbiji i poznati učesnici u Evropskim kvalifikacijama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SINIŠA MIHAJLOVIĆ! 💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pobednik najmasovnijeg klubskog takmičenja biće povlašćen i krenuće od 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsetimo, Partizan je u finalu prošle sezone savladao Crvenu zvezdu na stadinu ‘Rajko Mitić‘ sa 1:0, strelac gola bio je Bojan Ostojić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter