2
Domaći fudbal

ČLAN UEFA ZDRAVSTVENE KOMISIJE: Ko se u budućnosti ne vakciniše, neće moći da igra!

Objavljeno: 09.05.20 u 14:34

Sve češće vode se polemike oko vakcinacije na koronavirus.

Doktor reprezentacije Hrvatske Zoran Bahtijarević koji je ujedno i član UEFA zdravstvene komisije osvrnuo se na vakcinu i period nakon koronavirusa.

NOLETOV STAV O VAKCINAMA NE JENJAVA: Oglasio se i doktor Nestorović – ‘Ne dam na Novaka, on je veliki Srbin’

On se  u razgovoru za ‘Index.hr’ osvrnuo na izjave ljudi poput Novaka Đokovića, Dejana Lovrena i mnogih drugih koji su u proteklom periodu govorili o samoj vakcinaciji.

Ne želim da govorim o njihovim motivima. Postoje roditelji koji odbijaju vakcinu, ali smatram da je uz antifašizam ona najveća tekovina 20. veka. To je političko, zdravstveno i filozofsko pitanje. Slično je i sa antidoping testovima, postoje sportisti koji se tome protive, ali oni se ne mogu takmičiti u profesionalnom sportu. Onaj ko ne želi da se vakciniše u budućnosti taj neće moći da se bavi profesionalnim sportom, to je moj lični stav i uverenje. Moramo da čuvamo zdravlje sportista, to je preduslov za takmičenje – kazao je Bahtijarević .

0
0

2 Komentara

  1. Takve individue MARŠ iz sporta ovome se mora zabraniti svaki prilaz !!!
    Prevaranti sektaški !!! Sportisti da izađu i glasno traže da se uklone
    „GEJTSOVI SVEDOCI“!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter