0
Domaći fudbal

HS SAZNAJE: Poznato je ko će biti Borjanova zamena, Popović ni na nebu, ni na zemlji, jedan golman ide u Grafičar…

Objavljeno: 08.05.20 u 10:05

Uskoro bi trebalo da bude poznato da li ostaje Zoran Popović, pošto Levski ima finansijske probleme.

Jasno je da je Crvena zvezda na korak do odbrane šampionske titule i da je potrebna jedna pobeda da izabranici Dejana Stankovića overe treći pehar u nizu. U klubu su počeli sa kockanjem ekipe za narednu sezonu, a nju kao kapiten trebalo bi da predvodi Milan Borjan.

Sjajni čuvar mreže je zimus imao dve ponude i odlučio je da ostane i pored njega crveno-beli će, kako saznaje HotSport, sa pozajmice iz Radnika vratiti Nikolu Vasiljevića. Visoki čuvar mreže se zimus vratio samo na kratko u Surdulicu da održava formu i do pauze je upisao šest mečeva. Pored Borjana sačekaće zvaničan debi, a od nedavno treninzima najboljeg tima priključen je talentovani Andrija Katić, rođen 2002. godine, koji je imao zapaženi učinak u omladinskoj Ligi šampiona. Njemu će trebati da se još kali i možda od leta se preseli u Grafičar.

Na kraju se čeka konačan rasplet statusa Zorana Popovića, koji je zimus potpisao za Levski. Klub iz Sofije je u velikim finansijakim problemima, tako da je moguće da promeni pravac ili možda ostane. Ipak, realan je odlazak u inostranstvo, pošto u Zvezdi ima mlađe naslednike.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter