2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda sprema listu igrača za prodaju

Objavljeno: 07.05.20 u 10:15
Kupovina ovog leta u Ljutice Bogdana zavisiće isključivo od zarade od transfera, a neki potezi se polako povlače sa novajlijama.

Dovoljno vremena imao je sportski sektor, menadžment i trener Dejan Stanković za pripremu načelnog plana za sledeću sezonu. Ova poslednja četiri kola su formalnost za Crvenu zvezdu i jedna pobeda donosi treću uzastopnu šampionsku krunu.
Ipak, kako saznaje HotSport, kupovina novih igrača ovog leta isključivo zavisi od zarade od transfera, a načelno na tržištu bi trebalo da budu ponuđeni: Milan Rodić, Srđan Babić, Miloš Degenek, Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Mateo Garsija, Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Sve zavisi od potražnje klubova, koji kao i crveno-beli hoće da smanje budžet.
 
 
Naravno, ako neko od mlađih kao što su: Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić dobije dobru ponudu, posle evropskih kvalifikacija napustiće Ljutice Bogdana.
Kako smo najavili i dalje su prve opcije za pojačanja štoper Arisa Lindzi Rouz i mladi brazilski napadač Anderson Silva iz Falmikaa. Ostaje da se vidi do juna, šta će se sve ispuniti od planova, ali je jasno da su odlasci primarni zbog smanjivanja budžeta, mada većina ima čvrtste ugovore, osim Boaćija, kome saradnja ističe 31. decembra.
 
 
0
0

2 Komentara

  1. Zasto je doveden jovicic ako bez odigrane utakmice ide odmah na prodaju?za pavkova i boacijs odavno govorim da nema kluba koji ce ih uzeti.zasto je napravljena takva greska sa garsijom(po ko zna koji put u prelaznom roku)kao najskupljim igracem?da li to zvezda ide namerno u velikog duznika da bi klub i dalje vodila ova interesna grupa,jer takvog duznika ne moze da privatizuje ni najbogatiji i najveci zvezdas ?

    0
    0
    Odgovori
  2. “Kupovina ovog leta u Ljutice Bogdana zavisiće isključivo od zarade od transfera…”, iščupano iz konteksta! Svima na svetu mora biti jasno da je grupna faza LŠ bila maturski rad za sve igrače Zvezde koji su igrali u grupnoj fazi LŠ! Od svih igrača Zvezde, maturski ispit su položilim samo Borjan i Degenek i apsolutno niko više! Prema tome, od svih ponuđenih igrača ni jedan ne ispunjava uslove igranja u Evropi, osim Borjana i Degeneka! Ovo je dokaz o tragičnoj kadrovskoj politici Zvezde a najtragičnije od svega je što Zvezda ne može prodati toliko izvikane “kapitalce” Bena i Boaćija, koje niko neće ni “gratis”! Evo, dokaza koliko su dobri “kapitalci” Ben i Boaći!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter