0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

VREDNO SE RADI NA ‘ALIJANC ARENI’: Prvo pojačanje stiže iz Mančester Sitija!

Objavljeno: 06.05.20 u 15:18

Iako je sezona prekinuta zbog koronavirusa, nemački šampion Bajern nastavlja vredno da radi u pripremi tima za narednu sezonu.

Kako navidi nemački list ‘Bild’ Bajern je dogovorio uslove za dolazak Leroja Sanea iz Mančester Sitija.

Dvadesetčetvorogodišnji reprezentativac Nemačke trebalo bi da potpiše ugovor na pet sezona. Preostaje samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja za fudbalera.

LJUPKO PETROVIĆ: Ne bi nam Bajern ni dao gol da sam na terenu imao njega

Navodi se da Bajern želi da plati 40 miliona evra, što je polovina tržišne vrednosti tog fudbalera. Navodno je Bajern prošlog leta, pre povrede, bio spreman da plati 100 miliona evra za njegov transfer.

NA DAN KADA JE ‘PAO’ BAJERN: Nemanja Matić objavio fotografiju koja će oduševiti sve zvezdaše(FOTO)

Sane nije igrao fudbal od avgusta, kada je povredio desno koleno, a ugovor sa Sitijem mu ističe na leto 2021. godine. Takođe, tržište je nestabilno usred pandemije korona virusa, zbog čega je fudbal prekinut u većem delu sveta.

Mančester Siti mora da prihoduje od transfera kako bi se pridržavao propisa o finansijskom fer-pleju, zbog čijeg je kršenja izbačen na dve sezone iz Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter