0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

POVRATAK TRENINZIMA: Igrači Milana vraćaju se obavezama, šta se dešava sa Zlatanom Ibrahimovićem?!

Objavljeno: 06.05.20 u 13:07

Ako je verovati tvrdnjama italijanskih medija, nakon dvomesečne pauze, fudbaleri Milana u četvrtak se vraćaju na teren.

Igrači, zajedno sa stručnim štabom u sredu će biti podvrgnuti medicinskim pregledima, pre nego što nastave sa fizičkim aktivnostima, prenosi ‘Anadolija’.

Igrači testove prolaze u grupama od po sedam do osam igrača, a zajedno sa njima testiranje će proći i stručni štab kluba na čelu sa Stefanom Piolijem. Pored testiranja na koronavirus, proći će stres test, elektrokardiogram

IGRA SE FUDBAL U ŠVEDSKOJ: Ibrahimovićeva majstorija zapalila internet (VIDEO)

Nakon što stignu rezultati testova, od četvrtka će moći da nastave sa radom u Milanovom trening centru ‘Milanelu’, gde na raspolaganju imaju tri različita terena.

Svi igrači stavili su se na raspolaganje stručnom štabu, osim Zlatana Ibrahimovića i Franka Kesija. Šveđanin je pristao da se vrati, a pre povratka treninzima potrebno je da prođu izolaciju od dve nedelje.

Serija A je prekinuta 9. marta zbog globalne pandemije koronavirusa. Nakon 26 odigranih kola, u vođstvu na tabeli je Juventus sa 63 boda.

FOTO: AC Milan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter