1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / M. Todorović

PARTIZAN UGOSTIO GENERALA ČERNIŠOVA: ‘Pokušali smo da učinimo sve da zajedno pobedimo koronavirus’!

Objavljeno: 06.05.20 u 11:29

U sredu 6. maja 2020.godine FK Partizan posetili su ruski general-major Mihail Černišov, šef delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima, kao i zamenik načelnika General štaba Vojske Srbije general – major Petar Cvetković.

U zvaničnoj poseti kluba u Humskoj, general majore su dočekali generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, generalni sekretar Milorad Nikolić.

FOTO: FK Partizan / M. Todorović

Pored prijateljskog razgovora i obilaska trofejne sale uz detalje iz istorije crno-belih, general – majoru Mihail Černišovu uručena je plaketa kluba, kao i dres FK Partizan sa prezimenom.

General – major Mihail Černišov sa pripadnicima oružanih snaga Ruske Federacije boravi u Beogradu gde su svesrdno pomagali Srbiji u borbi protiv Korona virusa.

FOTO: FK Partizan / M. Todorović

Tom prilikom Černišov je izjavio:

Pokušali smo da uradimo sve što smo mogli, kako bismo zajedno pobedili koronavirus, bez obzira što je i u Ruskoj Federaciji trenutno veoma teška situaciju sa tim virusom. Ova pomoć je pomoć pravog prijatelja, koji ne gleda na to ko ima veći problem – poručio je general Černišov.

FOTO: FK Partizan / M. Todorović

FK Partizan se zahvaljuje na poseti general – majorima Černišovu i Cvetkoviću i ujedno pruža podršku Ruskom narodu u borbi protiv Covid-19.

FOTO: FK Partizan / M. Todorović

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter