0
Domaći fudbal

Foto: FSS

KARIJERU ĆU DA ZAVRŠIM U SRBIJI: Nemanja Matić želi da zaigra u dresu omiljenog kluba, a nije reč o Zvezdi i Partizanu!

Objavljeno: 06.05.20 u 12:41

Dok se vodi polemika gde bi mogao da nastavi karijeru, Nemanja Matić zna gde će je završiti, u Srbiji.

Vezista Mančester junajteda i reprezentacije Srbije iskoristio je slobodno vreme koje ima prouzrokovano koronavirusom da se druži sa navijačima, i putem Instagrama da odgovara na njihova pitanja.

NA DAN KADA JE ‘PAO’ BAJERN: Nemanja Matić objavio fotografiju koja će oduševiti sve zvezdaše(FOTO)

Jedno od njih ticalo se toga gde bi voleo da završi karijeru, a mnogima će da bude zanimljiv.

Odrastao sam u malom mestu, nekih 60 kilometara od Beograda. Obećao sam da ću kad završim profesionalnu karijeru još godinu ili dve provesti igrajući za Jedinstvo iz Uba. Igraću štopera u dresu omiljenog kluba. Na početku karijere sam igrao na poziciji ofanzivnog veznog, ali sam naglo porastao i izgubio nešto tehnike. Po dolasku u Benfiku trener Žorž Žezus mi je rekao da sam previsok za desetku i da na toj poziciji ima previše odličnih igrača, poput Aimara i Saviole i na kraju me je video kao zadnjeg veznog i odlično sam se tu uklopio ispričao je Matić.

NISAM ŽELEO DA IGRAM PROTIV NJEGA – BERBATOV: Vidić je tukao sve oko sebe, nije ga zanimalo ko si!

Podsetimo Nemanja Matić je u više navrata pomagao finansijski Jedinstvo iz Uba, te nije nerealno da zaista obuče dres tog kluba u narednim godinama.

Foto: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter