3
Domaći fudbal

ISPUNJENA ŽELJA SAVE MILOŠEVIĆA: Bivši ‘školarac’ Juventusa i Čelsija potpisao za Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.20 u 21:46

Fudbalski klub Partizan doveo je prvo pojačanje pred novu sezonu, reč je o đaku Juventusa i Čelsija.

Partizan je doveo mladog vezistu, reč je o 17-godišnjem Denisu Stojkoviću. Momku koji se fudbalski školovao u Juventusu i Čelsiju. On je bio velika želja Save Miloševića.

– Denis je bio u selekciji kod nas dok smo bili u Savezu, u generaciji 2002. Čak je igrao i na turniru koji je ta selekcija, sa Fićom Stevanovićem osvojila u Zagrebu. Mislim da je jedan talenat koji treba da pokaže da li je trenutno za Partizan. Ima dosta kvaliteta, hitrine, brzine, usmerenosti ka napred, ali hajde da ostavimo to za još neki naredni šperiod, pa da vidimo šta i kako – rekao je prvi saradnik Miloševića, Milan Đuričić.

0
0

3 Komentara

  1. Denis je izuzetno talentovan momak,ali je pitanje da li je on izgubio ritam u svom razvoju i kako moze ponovo na stazu ubrzanog razvoja. Ipak se nadam, nije to prvi put u Partizanu, da ce poznata formula ovog kluba opet da „upali“. Denis bi mogao da bude ogromno iznenadjenje u novom sampionatu jer poseduje neverovatan tehnicki potencijal! To niko ko se razume u fudbal ne moze osporiti!
    Srecno momku i Partizanu i cestitke za dogovor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter