1
Domaći fudbal

FSS NIJE DONEO ODLUKU SAMO ZA SLS I PLS: Imamo četiri nova prvoligaša, a Zvezda osvojila dve titule!

Objavljeno: 06.05.20 u 16:25

Pored odluka o Superligi Srbije i Prvoj ligi Srbije, FS Srbije doneo je odluku i oko nastavka, tačnije nenastavka amaterskih liga.

Superliga Srbije i Prva liga Srbije nastavljaju se 30. maja. Takvu odluku doneo je danas FS Srbije na sastanku sa čelnicima klubova dva ranga takmičenja. Takođe, odigraće se četvrtfinale, polufinale i finale Kupa Srbije. Superliga Srbije i Prva liga Srbije neće igrati plej-of, već će se odigrati četiri preostala kola ligaškog dela.

To nisu bile jedine odluke na ovom sastanku. Odlučeno je da se amaterske lige ne nastave i da se kao konačan raspored uzmu tabele pre pandemije korona virusa. Tako smo već sada dobili četiri nova učesnika Prve lige Srbije. To će iz Srpske lige Beograd biti IMT iz Novog Beograda, iz Srpske lige Vojvodine Železničar, iz Srpske lige Zapad Borac 1926 i iz Srpske lige Istok GFK Jagodina.

Takođe, prekinuti su šampionati mlađih kategorija, te će kod kadeta i omladinaca šampionsku titulu osovjiti Crvena zvezda. Crveno-beli kadeti su posle 19 odigranih kola imali sedam bodova više od drugoplasiranog Partizana, dok su omladinci imali četiri boda više od Brodarca.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter