1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BRAZILAC NA METI ZVEZDE: Saigrač Uroša Račića prvi pik da zameni Boaćija u napadu!

Objavljeno: 06.05.20 u 10:42

Očekuje se prodaja, a naslednik ima dobru sezonu, mada je na meti i bogatijih klubova od šampiona Srbije.

Prate se igrači na mnogim pozicijama, mada su u Crvenoj zvezdi za sada ‘zaključani’ mada su tri stranca manje u ‘rosteru’ danas u odnosu na start sezone. Usledio je razlaz sa Žanderom, Radživom Van la Parom i Hoseom  Kanjasom, a uveliko se pominju pikirani Lindzi Rouz (Aris) i Dado (Sampdorija).

PETAR ĐURIČKOVIĆ ZA HS: Čeka se novi ugovor, štoper Arisa Rouz je moćan igrač! 

Na listi snimljenih je i napadač Anderson Oliveira Silva iz Familikaa. Ovaj tim je prošle sezone ušao u elitni rang i imali su dosta uspeha, a za njih nastupa i Uroš Račić, bivši igrač Crvene zvezde, koji je pozajmljen od Valensije.

Njegov saigrač ‘karioka’ je na 23 meča postigao sedam pogodaka, a pored većih ekipa iz Portugala našao se na meti bogatijih klubova od šampiona Srbije, tako da neće biti lako realizovati ovaj posao.

MANČESTER ‘PECNUO’ PARTIZAN: Crno-belima u ‘pomoć’ priskočila Crvena zvezda! (FOTO)

Crveno-beli su prošlog leta doveli Tomanea iz Tondele, a jasno je da će pokušati da prodaju Ričmonda Boaćija, kojem ugovor ističe 31. decembra. ukoliko bude ponuda, uslediće rastanak i sa Milanom Pavkovim.

Na listi ima još napadača, ali je Silva u prvom planu. Uprava ima vremena za nove poteze do početka evropskih kvalifikacija.

0
0

1 Komentara

  1. Trla CRVENA baba lan …..ako ne proradi bankomat i to 24h nema nista od tog posla ! Bacanje prasine Turskim placenicima tj.delijama- uzeti takvo ime je jedna od vecih Srpskih gluposti -a sta reci za moj narod kada tada najvecu zgradu u centru Beograda nazove palata Albanija …-ima li vece gluposti na Svetu ,ljudi moji.Godinama pokrecem inicij.za promenu imena i 0.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter