0
Fudbal

‘VARVARI’ IZABRALI: Tim Budućnosti poslednje dve decenije, od Burze preko Đokaja do Bećiraja i Mugoše…

Objavljeno: 05.05.20 u 14:44

U doba korone fudbala nema, te se navijači snalaze i biraju najbolje timove, a dva u poslednje dve decenije izabrali su ‘Varvari’.

Navijači Budućnosti izabrali su najbolji tim Podgoričana u periodima od 2000. do 2010. godine i od 2010. godine do 2020. godine. Prvo je izabran tim prve decenije 21. veka u kom je Budućnost osvojila samo jednu titulu 2008. godine. U timu decenije našli su se Žarko Lučić, Rist Lakić (kasnije igrao u Partizanu), Goran Perišić, Nikola Vukčević, Mirko Raičević, Gustavo Lopez, Ardijan Đokaj (Crvena zvezda), Sanibal Orahovac (Crvena zvezda), Igor Burzanović (Crvena zvezda), Nikola Vujović (Partizan) i Fatos Bećiraj.

U timu od 2010. godine do 2020. godine našli su se Milan Mijatović, Momčilo Raspopović, Stefan Milić, Mitar Peković, Risto Radunović, Nikla Vukčević, Draško Božović, Dragan Bošković, Petar Grbić (Partizan), Ivan Vuković i Stefan Mugoša. Budućnost je u ovom periodu osvojila dve titule i na pragu je treće.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter