0
Fudbal

SVET SPORTA ZAVIJEN U CRNO: Dvojica mladih hrvatskih sportista tragično nastradali (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.20 u 21:09

Velika tragedija zadesila je Hrvatsku sinoć oko ponoći kada je automobil u kome su bila četiri mladića sleteo u more na Liburnskoj obali, a tom prilikom stradala su dva mladića, a treći se bori za život.

Ova vest žestoko je uzdrmala zadarsku, ali i celu hrvatsku javnost.

Mesto Turanj, gde se dogodila ova nesreća, zavijeno je u crno. Naime, oba mladića bila su iz ovog mesta, a reč je o uspešnim sportistima kojima se predviđala svetla budućnost.

Najmlađi u automobilu bio je 16-godišnji Josip Brkljačić, talentovani mladi fudbaler koji je nastupao za NHK Primora iz Biograda.

Drugi poginuli je njegov sugrađanin, 19-godišnji Josip Bepo Kadija, vrlo perspektivan rukometaš, igrao je u više klubova, a poslednjih godina branio je boje zagrebačkog PPD Zagreb.

Ova strašna vest pogodila je njihove saigrače, ali i čitavu sportsku javnost, kao i meštane Turinja koji su u šoku i neverici. O obojici imali su samo reči hvale, pa sa suzama u očima pričaju o njima.

Hrvatski klubovi se opraštaju od svojih bivših i sadašnjih igrača i kolega putem drušvenih mreža.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter