0
Evropske lige

RONALDO I BEJL SU 2013. BILI BLIZU JUNAJTEDA: Evo kako je Aleks Ferguson sve šokirao, pa i bivšeg asa ‘crvenih đavola’

Objavljeno: 05.05.20 u 17:58

Nekadašnji levi bek Mančester junajteda Patris Evra priznao je da je Ser Aleks Ferguson bio blizu da 2013. godine vrati Kristijana Ronalda na ‘Old Traford’, a s njim u ‘paketu’ da dovede i Gereta Bejla.

Francuz je govorio u podkastu za zvaničan sajt ‘Crvenih đavola’ i tom prilikom je otkrio kako je Fergi spremao moćan Junajted. Međutim, vrlo brzo legendani Škot je otišao u penziju.

– Ubeđen sam 99 odsto da ćemo ovog leta dovesti Ronalda i Bejla. To su dvojica igrača koji mi trebaju da ponovo osvojimo Ligu šampiona. Ronaldo mi je, kada smo razgovarali posle, priznao da se vraća u Junajted, da je rekao da šefu.

Međutim, kao što je poznato, Ronaldo i Bejl nisu došli u Junajted, niti je Ferguson ostao na klupi.

– Dve nedelje posle tog razgovora stigao sam u trening centar i video sve te kamere i novinare. Pomislio sam da je neko nešto ozbiljno zabrljao. Međutim, nama igračima je rečeno da ostanemo u svlačionici i da Ferguson želi da priča sa nama. Došao je i rekao da mu je žao, da mora da se povuče jer je potreban ženi. Posebno se izvinio Van Persiju i Kagavi zato što je njih poslednje doveo – rekao je Evra i potom nastavio:

Nisam mogao da verujem. Vozim se kući, a ne znam kuda idem. Žena me pita: ‘Šta se desilo?’ Odgovaram joj da je Ferguson otišao u penziju, a ona će: ‘To su dobre vesti. Sada znam da sledeće godine idemo.’ Rekao sam joj: ‘Ja ne igram za Fergusona. Igram za klub, za grb, za navijače, menadžera i saigrače. Ferijev odlazak sigurno neće biti razlog zašto ću da odem iz kluba’. Bio je to težak dan. Zbog moje filozofije sa Fergusonom. Nikada ga se nisam bojao, ali jesam da ću ga razočarati. Da ću odigrati loš meč i izneveriti ga – zaključio je Patris Evra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter