1
Evropske lige

FOTO: Marca/Ilustracion

JOVIĆ SE VRATIO U MADRID: Ovaj potez srpskog fudbalera dodatno je podgrejao priče da ide u Milan (FOTO)

Objavljeno: 04.05.20 u 18:20

Italijanski mediji nedavno su objavili da je klub iz „grada mode“ zainteresovan za napadača madridskog Reala.

Mediji u prethodnim danima vode debatu hoće li Luka Jović ostati u Madridu ili će se preseliti u Milan, cifra koju tim iz Italije nudi je 35.000.000 evra uz određene bonuse, a deo španskih medija brzo je informaciju demantovao rekavši da će Jović biti ‘udarna igla’ Reala naredne sezone.

Jović je danas napustio Srbiju i vratio se u Madrid gde će se u narednom periodu sa ekipom pripremati za nastavak sezone kada se za time steknu uslovi. Ipak, jedan njegov potez dodatno je podgrejao nagađanja javnosti.

TRANSFER KOJI ĆE ZAPALITI ŠPANIJU: Mediji na Pirinejima ‘znaju’ gde Luka Jović nastavlja karijeru?!

S obzirom da živimo u eri društvenih mreža, mnogi pridaju pažnju detaljima na istim, a ako je suditi po ovom potezu Jovića, Milan bi zaista mogao da bude njegova nova destinacija.

Javnost nagađa da se Jović vratio u Madrid kako bi prisustvovao eventualnim pregovorima sa Milanom, a činjenica da je na društvenim mrežama danas zapratio fudbalski klub iz Milana raspalila je maštu navijača ‘rosonera’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter