8
Domaći fudbal

SJAJNA ATMOSFERA U ZVEZDI: Vulić i Vukanović se dobro zabavili i otkrili sočne pikanterije (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.20 u 16:40

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se da nakon skoro dvomesečne pauze otpočnu sa treninzima i nastave da beleže dobre rezultate, za koje veliki deo zasluga pripada sjajnoj atmosferi koja vlada u timu.

Prvotimci crveno-belih Aleksa Vukanović i Miloš Vulić u serijalu kratke forme ‘Znam svoju Zvezdu’ na ‘Zvezda TV’ i zvaničnom Jutjub kanalu kluba imali su po 90 sekundi da otkriju zanimljive pikanterije o saigračima koje su malo poznate javnosti.

 

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde sa treninzima nastavljaju od ponedeljka, 4. maja

0
0

8 Komentara

  1. Iskreno se plasim da ova dva igraca ne zavrse kao njihovih 5.prethodnika..Savic,Stojkovic,Kanjas,Zander,La Para a znate li zasto…???Fudbalski klub C.Zvezda duguje FK Napredak iz Krusevca 400 hilj.evra upravo za ova dva igraca i skoro pa sam siguran da ce ekipa iz kluba na celu sa Tarzicem uciniti sve da taj dug nestane kao i mnogi dugovi bankama i firmama u Srbiji kada je u pitanju Zvezda.Zapamtite da se ova dva igraca nece naigrati u Zvezdi i da ce se veoma moguce jednog dana vratiti u Napredak kao netalentovani igraci,ovo sve vam govorim jer je i Radnicki iz Nisa isto tako prosao kada je objavio javno ugovor za Pavkova u iznosu od 300 hilj.evra a da pri tome vec ni prvu ratu Zvezda nije ispostovala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dejan Stanković je proveo 20-tak godina u Italiji i za to vreme tamo je rezervista pune 4 godine u 5 klubova, bio Boaći! Znači Stanković ga dobro zna iz Italije ali i pored toga on ga stavlja u tim! Zašto?! Pa, odgovor može biti samo jedan a to je da je Boaći specijalni projekat veleumova koji vode Zvezdu (udarnog tandema Terzić/Mrkela) i da on mora igrati, sve u nadi da će nekome opet prodati bofl robu! Ovo nije dobro za Stankovića jer mu se mešaju u posao i diktiraju ko će igrati. Stanković je stavljen pred svršeni čin, ili će da sluša mentore ili može da se pakuje! Tako će mu biti i situacija sa Sonogom a takva je situacija i sa Benom. Ne znam kakva je svrha da Stanković bude trener kada nema samostalnosti u radu?! Ovako nešto se ne bi moglo desiti Siniši Mihajloviću! On bi pokazao Terziću i Mrkeli gde im je mesto!

    0
    0
    Odgovori
  3. Baš je sjajna atmosfera u Zvezdi! Afrički “kapitalci” vedre i oblače, imaju povlašteni status i unapred rezervisana mesta u timu, dok srpski odnosno domaći igrači spadaju u drugu kategoriju! Zvezda ima 11 bodova prednosti na 4 kola pred finiš prvenstva i umesto da pruži šansu tehnički potkovanim igračima iz svoje škole, ona i dalje forsira trećerazredne limitirane afričke “kapitalce”, čiji je učinak u Evropi bio čista “0”. Dokaz: niko iz sveta ne traži Zvezdine “kapitalce”!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovi komentari u HS su me inspirisali da iznesem predlog organizatorima da na ovogodišnji jubilarni 60. Dragačevski sabor tj., za Prvu trubu u Guči, pozove kao specijalnog gosta El Fardu Bena, igrača koji je u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, svojim igrama pokazao da je prva truba grupne faze LŠ! Najbolji dokaz su ocene koje je Benu dodelila francuska sportska novina “L’Ekip”, koja ga je za prikazanu igru u Parizu, protiv PSŽ (1:6) ocenila sa ocenom 2 (dva), na skali ocena od 1-10! Takođe i sve pohvale za vredne pregaoce iz Zvezdinog menadžmenta gospodu Terzića Mrkelu, koji su dokazali da imaju istančani osećaj za suvi kvalitet, pa su Bena, pravog nebrušenog talenta među fudbalskim trubama, nagradili sa novim višegodišnjim ugovorom od smešnih 2 miliona evrića! Takođe, predlažem gospodina Terzića za nagradu Prvi bubnjar trubačkog festivala u Gući a gospodina Mrkelu za Prvu frulu! Svi ovi budući laureati su zaslužili ove epitete!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam koliko Ben ima godina, to me ne zanima ali da je spor, spor je i igrač bez driblinga! Treba malo više šansi pružiti i Vuliću i Vukanoviću na nekoj od nekoliko pozicija na kojima navodno može da igra Ben! Šta je Ben pokazao?! Videli smo ga prošle godine u grupnoj fazi LŠ, prava truba za ozbiljan fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvenstvo samo što nije nastavljeno a Vukanović i Vulić se bezbrižno baškare, umesto da se dobro zabrinu za svoj status u ekipi! Mesta na kojima oni igraju pokriva talentovani 33-godišnji Ben, čovek koji je multi-praktik napadač, koji sa uspehom može da pokrije čak 4 mesta u napadu (oba krila, plej i centarfor)! Ovo su reči bivšeg trenera Milojevića! Koliko je Milojević bio u pravu vidi se po tome što “kapitalca” niko živi u svetu ne traži! Eto, toliko je dobar ali i veoma talentovan, doduše tek su mu 33 godine! Ali, Ben može da se opusti jer mu je unapred obezbeđeno mesto isto kao i kod Milojevića, što znači da tim sastavlja Terzić a treneri se pitaju kao pijan od gaća! A, Vuliću i Vukanoviću ostaje da čekaju svojih 5 minuta u zaustavnom vremenu kada Ben odluči da izađe!

    0
    0
    Odgovori
    • Je si li ti siguran da Ben ima samo 33 godine?! Odakle ti taj podatak?! Džordž Mila, iz Liberije, nekadašnji centarfor Reala iz Madrida je ‘80-tih potpisao dvogodišnji ugovor sa Realom i predstavljen je kao 27-godišnje pojačanje. Sve je bilo u redu, Mila se pokazao kao dobar igrač i strelac! Ali jednom novinaru španske “Marke” je bila sumnjiva njegova godina rođenja i on je preko nekih izvora u Monroviji, ispitao lične podatke za Džordža Milu i ispostavilo se da Mila ima samo 43 godine! Posle je izbio skandal u Madridu! Naravoučenije: kada su Afrikanci u pitanju, mora se biti oprezan jer oni uvek mogu dobiti krštenicu koja im odgovara! Najpoznatiji po tim prevarama su igrači koji dolaze iz Nigerije i Gane! Što se tiče Bena, po mojoj slobodnoj proceni i on ima 40 i koju. Mnogo mi izmučeno deluje u licu a, uz to je i jako spor!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter