0
Domaći fudbal

RUMUNI TVRDE: Momčilović napušta FCSB, ali Zvezda i Partizan…

Objavljeno: 02.05.20 u 10:05

Crvena zvezda i Partizan su u potrazi za levim bekom, a kao potencijalno pojačanje pominje se Marko Momčilović (32).

Ekipa portala ‘Mondo’ je otišla korak dalje i proverila pisanje o tome da li bi iskusni levi bek mogao da se preseli u Beograd. Oni su pozvali uglednog sportskog novinara iz Bukurešta Emanuela Rošua, koji je delimično potvrdio pisanje HotSport.

– Momčilović neće dobiti novi ugovor kada mu ovaj istekne na leto. Bio je dugo, dugo povređen. Kada se vratio, ako se dobro sećam, napravio je veliku grešku i bio zamenjen na poluvremenu – rekao je Rošu i dodao:

– On je sada potpuno spreman, ali su na njegovoj poziciji levog beka stasala dvojica Bekalijevih omiljenih igrača, Pantiru i Soiledis. ‘Momči’ je više bio zamena na mestu štopera. Bio je sjajan do povrede, posle je dugo bio odsutan, tako da je Bekali odlučio da ga pusti da ide, verovatno i zbog njegovih godina.

Ipak, rumunski novinar nije mogao da potvrdi informaciju hoće li ili ne Marko Momčilović pojačati Zvezdu ili Partizan. Šta više pitao je kolege iz ‘Monda’ može li to da iskoristi kao svoju informaciju. HotSport još jednom potvrđuje da se Marko Momčilović nalazi na skeneru ‘večitih’, ali i da je sve još u opipavanju pulsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter