0
Evropske lige

LACIO SPREMIO MOĆAN UGOVOR ZA SERGEJA: Srbin postaje najplaćeniji igrač ‘nebesko plavih’

Objavljeno: 02.05.20 u 20:59

Svetski mediji su prethodnih godina baš bili uporni sa pisanjima da će Sergej Milinković-Savić promeniti sredinu u nekom basnoslovnom transferu, ali od toga nema ništa, jer će kako navode mediji u Italiji, Lacio od Srbina načiniti najplaćenijeg igrača u klubu.

‘Čizma’ bruji, a ‘Skaj Sport Italija’ prenosi da u čitavom poslu fali samo potpis našeg veziste, čime će postati plaćeniji i od golgetera Ćira Imobilea.

On bi po novom ugovoru trebalo da zarađuje više od tri miliona evra godišnje sve do kraja juna 2024. godine.

Sergej je do sada godišnje primao 2,5 miliona evra, baš kao i prvi strelac tima Čiro Imobile, ali će sada dobijati 500.000 evropskih novčanica više.

Koliko god je bila teška ova sezona, Sergej Milinković-Savić je od septembra pa do pauze uslovljene virusom korona u potpunosti povratio stari sjaj, a novi potpis bi svakako učvrstio cifru koju zahteva predsednik Lacija Klaudio Lotito, a to je 100 miliona evra.

Lacio je krenuo da ojačava svoje redove, pa su ugovore redom obnovili Korea, Kaisedo, Lukas Leiva, a očekuje se da će to uskoro učiniti i Luis Alberto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter