0
Domaći fudbal

DUNAV OSIGURANJE SPORTSKE IGRE MLADIH: Kraj kampanje ‘Kod kuće je zakon’, akciju podržale mnoge poznate ličnosti, evo i koje… (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.20 u 21:50

Kroz prepoznatljiv haštag, koji je ujedno bio i naziv edukativne akcije, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, danas su završile sa kampanjom #KodKuceJeZakon u koju su se, uključili brojni sportisti, glumci, voditelji i druge istaknute javne ličnosti iz Srbije, regiona i celog sveta.

HotSport je kao medijski partner nedavno emitovala kratki spot, a sada dajemo material sa svim poznatima koji su svojim fotografijama podržali mlade regiona, a sve u nastojanju da se oni i njihovi roditelji čuvaju i ostanu kod kuće.

Video porukama kampanju su podržali ambasadori Igara Nemanja Matić, Luka Modrić, Edin Džeko, Johanes Han, Aleksander Čeferin i drugi a našim gledaocima prezentujemo sve učesnike koji su slanjem fotografija iz kućne atmosfere poslali poruku učesnicima Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije. Među njima su i proslavljeni Pančevci, Dušan Borković najbolji automobilista Evrope i Slobodan Bitević, nekadašnji karate šampion sveta, sada uspešni predsednik Sportskog saveza Pančeva.

Poznate ličnosti su svima u regionu, a posebno učesnicima i ljubiteljima Igara, slali poruke podrške, podsećajući ih da je od presudnog značaja da svi budemo odgovorni prema sebi i drugima i naglašavajući koliko su važne uzajamna podrška i solidarnost.

Predstavnici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, se zahvaljuju svima na podršci u realizaciji kampanje, uz napomenu da se sve mere Vlade Republike Srbije, moraju poštovati kao i da će se druženje na sportskim terenima, nastaviti čim se steknu uslovi. Do tada, putem društvenih mreža, biće novih zanimljivih sadržaja za decu i mlade.

Sportske igre mladih pružaju priliku deci i mladima da potpuno besplatno učestvuju u profesionalno organizovanim takmičenjima u 10 sportova, među kojima je tradicionalni najmasovniji turniz za decu u malom fudbalu Coca Cola kup. Visoki pokrovitelj Igara od osnivanja u našoj zemlji je Vlada Republike Srbije, a najveći doprinos Igrama pružio je i danas pruža g. Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, koji je prepoznao vrednost projekta, u interesu dece Srbije i dece regiona.

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije, sve aktivnosti Dunav osiguranje Sportskih igara mladih planirane za ovu godinu biće održane po završetku vanrednog stanja. Kako nas je obavestila predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović plamen Igara će krenuti iz Priboja, opštine koja je planirana da bude domaćin svečanog otvaranja za Srbiju, za sezonu 2020.

Igre su prošle godine krstarile u 24 grada Srbije i nadamo se da će slično biti ove godine.

Deca sa nestrpljenjem, čekaju zabavu, sjajna takmičenja i nezaboravna druženja! Jer #IgreSuZakon!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter