0
Evropske lige

BIVŠI RONALDOV SAIGRAČ OTKRIO NJEGOVU OPSESIJU: Kristijano želi da obori Peleov rekord

Objavljeno: 02.05.20 u 18:25

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil tvrdi da njegov bivši saigrač Kristijano Ronaldo ima još samo jednu pravu opsesiju, koja mu je pogonsko gorivo da bude na maksimalnom nivou, a to je da legendarnog Brazilca Pelea skine sa trona najboljih strelaca u istoriji fudbala.

Pele je na 694 službene utakmice postigao 650 golova i na vrhu je večne liste, a Ronaldu nedostaju još 24 pogotka, s tim da je Portugalac odigrao 838 mečeva.

– To je njegova opsesija, prava opsesija. Da postigne što više golova, da trenira svakog dana i da očuva formu. Što je stariji to je sve veći profesionalac. Ne sumnjam da Kristijano želi da igra do 40. godine i da mu je plan da obori Peleov rekord po broju golova – rekao je Nevil u razgovoru za ‘Skaj Sport’.

On je dodao da i klubovi za koje igra Portugalac moraju da imaju velike ambicije kao i on.

– Želi da bude najveći svih vremena i to je njegova misija. Zbog toga i njegovi klubovi moraju biti predodređeni za uspehe i moraju osvajati trofeje – završio je Geri Nevil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter