0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

JOVIĆ ODLAZI IZ REALA: Luka napušta Madrid, a poznato je gde će nastaviti karijeru

Objavljeno: 01.05.20 u 12:10

Srpski fudbaler Luka Jović doneo je odluku o nastavku karijere, rešivši da napusti Real Madrid i pređe u redove Milana, prenosi španski portal ‘TodoFichajes’.

Ključan u ovoj Jovićevoj odluci je bio njegov prijatelj i nekadašnji saigrač iz Ajntrahta Ante Rebić, koji igra za ‘rosonere’ i koji je ubedio Srbina da pređe u Milan.

Ovaj dvojac je fantastično sarađivao u Frankfurtu gde su za dve sezone ukupno postigli 55 golova, uz 15 asistencija za nemački klub.

‘TodoFichajes’ smatra da je Milanova ideja da kada ostane bez Zlatana Ibrahimovića, koji bi mogao uskoro da napusti klub, na njegovo mesto dođe Srbin.

Poznati portal ne navodi da li je reč o pozajmici ili transferu, ali je veća verovatnoća da će Jović otići u Milan na pozajmicu, jer nije realno očekivati da ga Real proda nakon samo odinu dana, ako se u obzir uzme činjenica da su za njegovo dovođenje izdvojili 60 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter