1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HUMANOST CRVENE ZVEZDE: Crveno-beli poslali pakete članovima u Republici Srpskoj

Objavljeno: 01.05.20 u 15:50

Jedinstvena akcija pomoći članovima FK Crvena zvezda starijim od 65 godina nastavljena je i u Republici Srpskoj.

Crveno-beli su poslali ukupno 17 paketa koji će preko mreže poverenika biti urečeni starjim članovima u brojnim gradovima Republike Srpske.

Fudbalski klub Crvena zvezda može da se pohvali velikim sportskim uspesima i armijom navijača širom Srbije i sveta i kao takva brine o zvezdašima kojima je pomoć preko potrebna. Tokom ove pandemije korona virusa najugroženiji su ljudi stariji od 65 godina, a Crvena zvezda je tokom 14 dana akcije  po Srbiji nosila pakete pomoći najstarijim članovima kluba.

Crvena zvezda je poslala ukupno 17 paketa pomoći svojim najstarijim članovima. Treba napomenuti da će paketi biti uručeni preko mreže poverenika kluba i u to u sledećim gradovima: Bijeljina, Brčko, Banja Luka, Srpski Brod, Srbac, Vlasenica, Pale i Trebinje.

Po dva paketa darova, jedan potrošački koji je obezbeđen uz pomoć ekskluzivnog beting partnera kompanije ‘Mocart’ i drugi sastavljen od Zvezdinih suvenira biće dostavljen najstarijim navijačima crveno-belih.

Crvena zvezda je još jednom pokazala da brine o svojim najstarijim navijačima koji su sigurno zaslužili ovaj znak pažnje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter