0
Evropske lige

SERHIO AGUERO UPLAŠEN: Argentinac zbog korona virusa strepi od povratka na teren

Objavljeno: 30.04.20 u 21:40

Da bi se fudbalska takmičenja, koja su obustavljena na skoro dva meseca zbog korona virusa nastavila, potrebno je nekoliko nedelja priprema, treninga koje će igrači proći kako bi bili spremni.

Jedan od najboljih napadača Premijer lige i as Mančester sitija Argentinac Serhio Aguero plaši se povratka na teren.

Uzdanica Pepa Gvardiole u engleskom klubu smatra da bi povratak na treninge mogao da donese i probleme.

– Većina igrača je uplašena. Imamo porodice, žene, decu, neki imaju male bebe. Kada se vratimo treninzima, moramo biti veoma oprezni. Svako će biti pažljiv i ako neko oseti simptome, zapitaćemo se šta se dešava sa nama – izjavio je Aguero.

‘Građani’ imaju veliki zaostatak za Liverpulom i u slučaju da se prvenstvo prekine, Liverpul bi imao ogromne adute u borbi za titulu za ‘zelenim stolom’.

– Tokom ovog perioda moja devojka i ja nismo imali kontakt sa drugim ljudima. Pazimo na sebe, ali se plašimo jer je moguće da čovek bude zaražen, a da ne pokazuje simptome. Nadam se da će vakcina uskoro rešiti pandemiju – zaključio je Serhio Aguero.

Pored mečeva u domaćem prvenstvu, Mančester siti ima obaveze i u Evropi. Nakon što su izborili dobar rezultat u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Reala u Madridu (1:2), nadaju se da bi mogli daleko u tom takmičenju.

Podsećamo, nakon odlaska Gvardiole iz Barselone, njemu se često zameraju neuspesi u Evropi. Kako je Mančester siti pod kaznom UEFA, možda je ova sezona i poslednja velika šansa u njegovoj karijeri da se dokopa krova Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter