0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

‘POJEDINCIMA SE ČINILO DA NISAM PAMETAN’- DEGENEK: Zbog Zvezde sam odbio ponudu života

Objavljeno: 30.04.20 u 10:45

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek otkrio je manje poznate detalje koji su prethodili povratku u Crvenu zvezdu.

Reprezentativac Australije ima još mnogo ambicija i ciljeva koje želi da dostigne.

– Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema zadovoljavanja. Imam još mnogo ambicija i ciljeva, želim da ostvarim lepe stvari i kao sportista i kao porodičan čovek. Preponosan sam i presećan da sam imao hrabrosti i mogućnost da odbijem 3.200.000 evra godišnje u Kini, da bih se vratio u Zvezdu – rekao je Degenek. 

Kao fudbaler Al Hilala odbio je ‘ponudu koja se ne odbija’, a za sve je kriva Crvena zvezda.

Nalazio sam se na pripremama u Austriji, bio u sobi sa Đovinkom, kad je na stolu bio troipogodišnji ugovor u Kini, sa 3.200.000 evra po sezoni. To je prihod od oko 11.000.000 evra, novac koji ne rešava samo moj život, nego buduće dece, pa i njihove dece. Retko ko bi odbio takvu ponudu, znam da se pojedincima činilo da nisam pametan. Prelomio sam da se vratim u Zvezdu, jer mi je šest meseci bilo prelepo, ostalo je stvari koje nisam dovršio – rekao je fudbaler crveno-belih.

Degenek se nada da će proslaviti titulu.

Opet sam tu, ali kao da mi Bog ne dozvoljavam da završim prvenstvo na pravi način. Prošle godine sam stigao na proslavu titule kao fudbaler Al Hilala, sad ova muka sa koronavirusom. Nadam se da će sve brzo da se unormali. Presudila je velika želja da se vratim kući, budem sa najmilijima. Srećan sam što je tako i ne žalim za bilo čim. Ponovo smo došli do Lige šampiona, prvi smo u ligi – zaključio je on u razgovoru za ‘Žurnal’.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter