0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

IVICA OLIĆ BRANI SRBINA: Videćete kakav je stručnjak…

Objavljeno: 30.04.20 u 20:30

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivica Olić stao je u odbranu srpskog stručnjaka i novog trenera Lokomotive iz Moskve Marka Nikolića.

Reč Ivice Olića se poštuje u Rusiji, jer je noseći dres CSKA iz Moskve beležio sjajne rezultate u istoriji ovog kluba.

– Nekoliko godina poznajem Marka Nikolića, pažljivo pratim njegov rad, generacija smo, pošto smo rođeni iste godine, s tim da je on postao trener znatno pre mene. I već je imao uspehe i u Olimpiji, i u Partizanu i u Videotonu. Ako ga Lokomotiva stvarno izabere, neće pogrešiti. Kvalitetnim radom potvrdiće Nikolić da je ispravan izbor, 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi! Uprkos manjku godina, može se reći da je već sad iskusan trener. Posvećen je fudbal, analizira, radi na sebi. Za nekoliko godinama vidim ga u jakoj ligi, u još boljem timu. Sve navodi na taj zaključak. Marko zna šta želi od svog tima. Igrači će već na prvom treningu shvatiti s kakvim će stručnjakom da sarađuju – poručio je Ivica Olić.

Ivica Olić je u karijeri igrao za Marisoniju, Hertu, Zagreb, Dinamo, CSKA iz Moskve, HSV, Bajern, Volfzburg i Minhen 1860.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter