1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Aris na korak od prihvatanja Zvezdine ponude, evo od čega zavisi dolazak defanzivca!

Objavljeno: 30.04.20 u 11:22

Grci imaju finansijske probleme sa dugovanjima prema igračima, a izlaz je i prodaja defanzivca šampionu Srbije.

Poznato je da Crvena zvezda želi da angažuje štopera za narednu sezonu, prvi pik na listi šampiona Srbije je Lindzi Rouz iz Arisa. Defanzivac se našao u ‘tefteru’ crveno-belih, a posle nekoliko snimanja, reprezentativac Mauriciusa ispunio je kriterijume srpskog kluba.

VERIO SE ZVEZDIN DEFANZIVAC: Degenek se pohvalio emotivnom porukom!

Ponuda od 750.000 evra na prvu loptu je odbijena, međutim, u prethodne dve nedelje situacija se promenila i moguće je da do dogovora i transfera u redove šampiona Srbije dođe.

Kako saznaje HotSport, zbog finansijskih problema klub iz Soluna primoran je da prodaje najbolje igrače, a jedina konkretna ponuda stigla je za nekadašnjeg igrača Liona, Bastije i Lorijena.

UMEŠAO SE JOŠ JEDAN KLUB: Zvezda nudi 700.000 evra za štopera, Aris traži milion!

Pored defanzivnih zadataka štoper grčkog tima dva puta tresao je protivničku mrežu, jednom protiv PAOK-a i potom protiv lidera Olimpijakosa.

SUKOB S MAMIĆEM OZNAČIO JE KRAJ: Dinamo otpustio trenera

Jedan od aduta Beograđana moglo bi da bude odustajanje Dinama iz Zagreba, koji prema nekim najavama želi da dovede mlađeg fudbalera. S obzirom da u odbrani ima dovoljno kvaliteta da pokuša plasman u Ligu šampiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karantin uzeo maha…. #DaniAlves #Corona #Karantin 😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Jasno je da se rasplet očekuje tokom maja, a postoje još neki kandidati, dosta toga zavisiće od prodaje Miloša Degeneka, Srđana Babića i Nemanje Milunovića.

Očekuje se da se u najbolji tim preseli Strahinja Eraković. Ipak, za evropsku misiju ovog leta trener crveno-belih Dejan Stanković želi proverene adute.

0
0

1 Komentara

  1. Ponovo su se povampirili afro fanatici iz Zvezde i ponovo dovode afričkog “kapitalca”! Pitanje: Kakav su ovi dosadašnji afrički “kapitalci” Ben i Boaći ostavili utisak u Evropi?! Odgovor: Vrlo bedan, jer niko ne pokazuje interesovanje za njih! Ostaće oni doživotno u Zvezdi! Pretpostavka: Šta ako se jednog dana ukine vanredno stanje u Srbiji. hoće li i dalje ostati afro fanatici u Zvezdi?! odgovgor: Sve zavisi od toga hoće li njihov mentor i dalje kršiti ustav, ili će otići u istoriju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter