Bivši defanzivac i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić rešio je da mesecima nakon odlaska iz Ljutice Bogdana progovori o tome.

Savić je rekao kako za njegov odlazak iz Zvezde nije bio povod tadašnji trener Vladan Milojević sa kojim ima sjajan odnos.


– Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera pored sebe! Druge stvari su tu u pitanju o kojima ne želim da govorim! Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu reč kada je Zvezda u pitanju! To nije lepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim – rekao je fudbaler za Kurir.

Savić je otkrio šta mu je najteže palo po drugom u karijeri odlasku Marakanu.

– Najteže mi je bilo kada sam odlazio poslednji put, davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod severne tribine… Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini…Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pesmu! Trenutak kada sam završio taj intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem! Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz svoje druge kuće! Zaista druge kuće! To je nešto gde pripadam od malena! I uvek ću biti tu! Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu!