6
Domaći fudbal

SUŽAVA SE KRUG: Zvezda traži zamenu za Rodića…

Objavljeno: 29.04.20 u 10:30

Defanzivac čeka konkretnu ponudu za odlazak u Evropu, a na listi kandidata pored stranaca je i srpski igrač iz Rumunije.

Izgleda da se polako bliži kraj misije Milana Rodića u Crvenoj zvezdi i želja levog beka je da posle tri uspešne sezone sa crveno-belima ponovo se okuša u Evropi. Posle Zenita i Krila Sovjetov defanzivac hoće u nove izazove i čeka zvaničnu ponudu, što crveno-belima „pravi posao“ da pronađu naslednika. Spominjao se povratak Filipa Mladenovića, ali potencijalni reprezentativac planira da posle isteka ugovora sa Lehijom dobro unovči sezonu karijere.

Na meti su i pojedini stranci, ali su ulaganja ograničena i mesta se otvaraju rastankom sa Žanderom, Van La Parom i u najavi je odlazak Hose Kanjasa. Pod lupom je kako saznaje HotSport, iskusni Marko Momčilović, koji je slobodan posle četiri sezone u FCSB-a. U Rumuniji je proveo sedam godina posle Javora, a njegova prednost u odnosu na konkurente pored činjenice da nema obeštecenje je i iskustvo. Nije produžio saradnju sa „rumunskom zvezdom“ kao ni saigrač Bogdan Planić. Ipak, lista za ovu poziciju nije još zaključena, tu je u prvom timu Marko Konatar, mada je njemu potrebno niz utakmica pored potencijala koji je pokazao u Grafičaru i na zimskim pripremama.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Sa svima mogu da se kladim da će Zvezda (čitaj udarni tandem Terzić/Mrkela) pokušati da proda i Rodica i Degeneka protiv njihove volje, jer ljudi ne žele da napuste Zvezdu, a dovešće neke berače banana iz Afrike, koje će pomoću medijskih spinova predstaviti kao “kapitalce”, još jedne u nizu! Mislim da je svima jasno da se način na koji Terzić/Mrkela vode Zvezdu, pretvorio u običnu farsičnu kupoprodajnu berzu. Osim ovih igrača, ovi grobari Zvezde će rasprodati Petrovića, Nikolića i Gavrića, pod izgovorom “Zvezda živi od prodaje igrača”! A, onda se neko čudi zašto stalno opada poseta na Marakani?! Zato, što Zvezdu vode nesposobnjakovići par ekselans!

    0
    0
    Odgovori
  2. Stankovic je izricit da zeli Mladena Devetaka, mladi reprezentativac, jak, brz i strasna levica.
    Na testovima za kapacitet pluca ima najbolji rezultat u Srbiji ikad izmeren. Problem je sto Vojvodina trazi milion, a u pregovorima je SalzburgRB

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva zamena jeste vi normalni platite dug Las Palmasu,platite 400.hilj.evra Napredku za dva igraca jos iz Januara 2019.Platite igracima plate za period Novembar2019-April2020.Platite porez,struju,vodu…dugovanja kluba su veca od 40.mil.evra…o kakvoj zameni igraca pricate.

    0
    0
    Odgovori
  4. Treba ostaviti Rodića zato što čovek i dalje ima kvalitet sa kojim je i došao u Zvezdu prodaja Rodića nije opcijaa !!

    0
    0
    Odgovori
  5. Taman posla. Kakav crni Momcilovic od 33 godine! Konatar nema kvalitet za prvu opciju, pitanje da li je spreman i za bekap. Gotovo sam siguran da Rodic nema zelju da napusti klub(sto je dosad vise puta ponovio), jer novac koji zaradjuje u Zvezdi tesko da moze dobiti na nekom drugom mestu.
    Prodaja Rodica nije opcija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter