2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ DEMANTUJE: Sa Vojvodinom želim trofej kupa i LE, a Stankoviću…

Objavljeno: 29.04.20 u 12:00

Trener Vojvodine Nenad Lalatović demantovao je danas vest da je rekao da će se vratiti na klupu Crvene zvezde.

Juče se pojavila informacija, tačnije izjava Nenada Lalatovića da će se vratiti u Crvenu zvezdu, jer je on sam mnogo pomogao klubu kada je došao i lansirao mlade igrače poput Marka Grujića, Luke Jovića, Mihaila Ristića i Vukašina Jovanovića. Trener Vojvodine je sada za zvanični sajt kluba to demantovao.

– Pre svega, moram da kažem da me je jako začudilo to što je juče objavljeno u Sportskom žurnalu. Sa novinarom tog lista, koji već godinama izveštava o aktuelnostima iz našeg kluba, juče uopšte nisam ni razgovarao, te zaista ne znam ko je i zbog čega objavio tako nešto, pogotovo što mom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću želim da još 10 godina ostane na svojoj sadašnjoj funkciji. No, u ovom trenutku, to nije ni bitno – kaže Lalatović.

On ističe da apsolutno nema želju da napušta FK Vojvodina, a da ukoliko se to ipak desi, svoju trenersku budućnost vidi u inostranstvu.

– Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad. Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, voleo bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želeo bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu – naglasio je Lalatović.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

2 Komentara

  1. Veliki broj igraca preko menadzera i direktno se nudi Vojvodini.
    Vredni pomena su perspektivni golman iz Rada Dusan Markovic koji bi mogao da bude idealna zamena kapitenu Rockovu, zatim Leovigildo iz Vardara, Aleksandar Borkovic iz Austrije, Andrej Djokanovic iz Sarajevo preko Gluscevic agencije poslednja dvojca gore pomenutih.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lala je sastavio listu zelja za Evropu! Milos Satara ili Nemanja Tekijaski, Aleksa Pejic ili Stefan Purtic, Nikola Petkovic ili Nikola Eskic, Jovan Nisic ili Lazar Tufegdzic, Vladimir Siladji ili Mladen Kovacevic. Najvece zelju su Andrija Novakovic iz Italije i Djordje Denic iz Poljske. Vecina dolazaka je uslovljena odlascima osim u slucaju Novakovica i Denica koji za sada deluju nedostizno.
    Ako se ukaze prilika za povtratak Djordja Jovanovica ili Save Petrova Lalatovic bi ih rado video u napadu.
    Dortmund pregovara oko otkupa ugovora Mirka Topica(usporilo sve zbog korone), dok se za zdravlje Devetaka raspituje Salzburg.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter