1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Ostojića još jedan potpis pada u Humskoj! Desni bek se ‘gleda’ u Švajcarskoj!

Objavljeno: 29.04.20 u 12:20

Klub iz Humske hoće da se obezbedi godinu dana pre isteka ugovora standardnom defanzivcu, evo o kome je reč.

Seriju potpisa u Partizanu je juče otvorio Bojan Ostojić, a uskoro posle dogovora dve strane trebalo bi da usledi još jedan paraf. Na korak od produžetka saradnje sa crno-belima je, kako saznaje HotSport, Nemanja Miletić. Standardni desni bek je dve godine u Humskoj član najboljeg tima, pa klub želi da se obezbedi godinu dana pre isteka saradnje.

Priča je otvorena i zaključenje se očekuje u narednom periodu, pošto je jasno da Miletić ima poverenje trenera Save Miloševića, a pored pozicije desnog beka može da odradi zadatke kao štoper i novi ugovor treba da bude validan do juna 2022. godine. Partizan na kraju sezone napušta Strahinja Pavlović, zimus je stigao Uroš Vitas, kome je potrebno uklapanje u ekipu posle dolaska iz Irtiša.

Spominjalo se da crno-beli imaju plan da angažuju Nikolu Boronijaševića koji nastupa za Lozanu. Bivši bek Napretka sa svojim timom je korak od plasmana u elitu i spreman mu je novi ugovor prema vestima iz Švajcarske.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter